Посета на учениците од ООУ Димката Ангелов Габерот Ваташа


22.04.2016

Денес 22 Април2016 Децата од ООУ Димката Ангелов Габерот Ваташа при посeта на библиотеката “Феткин” по повод Светскиот Ден на книгата и авторското право ја прочитаа пораката од Г-ѓа Ирина Бокова Нема ништо Подобро од книгата”

P4220015

 

P4220016

P4220017

P4220018

P4220019

P4220020