Библиотека Благој Јанков Мучето Струмица по повод Денот на заштитниците на Град Струмица, распишува литературен конкурс


18.11.2022

Библиотека Благој Јанков Мучето Струмица по повод Денот на заштитниците на Град Струмица, распишува литературен конкурс. Ги охрабруваме сите заинтересирани да се јават со свои литературни творби на конкурсот, кој можете да го видите во целост во прилог.