Поетско читање во сеќавање на Томе Андов


17.10.2012

На 9 октомври 2012 год, во просториите на Библиотека „Феткин“ -Кавадарци, во соработка со Поетски клуб „Тиквешки цветови“, се одржа поетско читање во сеќавање на Томе Андов.

Промоција на поетесата Валентина Атанасова.

Poetsko_citanje_2

Poetsko_citanje_1

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот Галерија или директно тука