Поетско читање во спомен на поетот Томе Андов


08.10.2013

Во спомен на поетот Томе Андов , на 7 октомври 2013 год. во просториите на Библиотека ФЕТКИН – Кавадарци во 17:30 ч, се одржа Поетско Читање, во организација на Библиотека „Феткин“ и друштво на писатели „Тиквешки Цветови“.

Poetsko-citane-T-Andov 1

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот Галерија или тука