Поетско претставување на Тихомир Јанчовски


12.12.2019

Претставување на поетот Тихомир Јанчовски со три книги поезија : „Влакно на јазикот“ , „Тихување„ и препев на песни од Руми со наслов „Два света“. Гости на вечерта Добрила Грашеска, Дарко Јан Сапасов и Данаил Данаилов. Модератор: Цветанка Колева.

79152410 2855060491224327 5790292651529994240 o

79937535 2855060844557625 101822610752405504 o

 

79656024 2855061187890924 5037493199321432064 o

79458086 2855062337890809 191775362122776576 o

79425865 2855061937890849 6547725329773887488 o