Посета на библиотеката „Феткин“ од првоодделенците од ООУ „Тошо Велков-Пепето“


09.10.2014

На 9 октомври 2014 година првоодделенците од ООУ „Тошо Велков-Пепето“ Кавадарци беа во посета на библиотеката „Феткин“.

10655184 607156749395589 6668779032245962685 o

10668978 607156562728941 6399818868343783168 o

 10626203 607156576062273 5214029043275553066 o

10475228 607155502729047 9163024335665484934 o