Практичен час: Влијанието на библиотеката во општествениот развој


30.01.2020

На 30.01.2020 во просториите на Библиотека Феткин Кавадарци се одржа практичен час со ученици од петто одделение од ООУ Тошо Велков – Пепето Кавадарци. На овој час учениците беа запознати со функционирањето на библиотеката и нејзиното значење за развојот на децата и општеството во целина.

83915096 2961921517204890 1455919206682853376 o

83803814 2961921383871570 9078372562257313792 o

 

83542984 2961921610538214 5002315965468246016 o

84113967 2961920857204956 5916224404068499456 o

83954664 2961921927204849 3128603939621044224 o

83998108 2961922117204830 7169430508818923520 o