Прекрасната Василиса


02.02.2018

Презентација на сликовницата „Прекрасната Василиса“ со драматизација

26952144 1753387131391674 1999959629743103184 o-min

26841065 1753386608058393 8777071488109405719 o-min

26758197 1753387034725017 2564710119024905062 o-min

26840862 1753387458058308 6338583597749794302 o-min