Наслови на штандот на издавачката куќа „Матица“ на саемот на книгата во Библиотеката „Феткин“


02.11.2023

Пристигнаа повеќе бараните наслови на штандот на издавачката куќа „Матица“ на саемот на книгата во Библиотеката „Феткин“