Присуство на отворање на “Градска дневна соба” во НУБ “Св. Климент Охридски” во Битола


05.09.2023

Претставници на Библиотека Феткин Кавадарци на 04.09.2023 присуствуваа на отворање на “Градска дневна соба” во НУБ “Св. Климент Охридски” во Битола, како дел од “Хортикултурни библиотеки”.