Продолжува соработката со библиотеки од други градови


27.09.2014

Соработка помеѓу ЈОУ Библиотека„Феткин“ и Градска Библиотека „Браќа Миладиновци“-Скопје

0 10688091 600750033369594 2541112957231934346 o

0 10662041 600750206702910 4684713360076482338 o

0 1531888 600750023369595 7539864490899560673 o

0 1962530 600750110036253 4062777842985976260 o

0 10633386 600749956702935 7508622217752560709 o