Промоција на дела на струмичанката Бранка Цветкова


12.10.2022

Библиотека „Феткин“, Градоначалникот и Советот на Општина Кавадарци ве покануваат на промоција.
На 13.10.2022 со почеток бо 18:00 часот во просториите на Библиотека Феткин Кавадарци, ќе се одржи промоција на дела на струмичанката Бранка Цветкова. Повелете