Промоција на дела од Искра Донева (хаику поезија)


21.02.2014

00 887104 465605463550719 42323734 o

00 1501407 465615960216336 509710783 o

00 1518101 465605996883999 832509092 o

Галеријата на фотографии од оваа промоција можете да ја погледнете на овој линк.