Промоција на книгата да ги заштитиме децата во сообраќајот


17.10.2012

Промоција на книгата да ги заштитиме децата во сообраќајот од Ѓорѓи Лазов.

Promocija-na-kniga-Gjorgi_1

Promocija-na-kniga-Gjorgi_2

Повеќе фотографии можете да погледнете во делот Галерија или директно тука