Промоција на книгата „Дневникот на Сара“ од Андријана Преметарев


07.02.2023

Почитувани,
ве покануваме на промоција на книгата „Дневникот на Сара“ од Андријана Преметарев, чиј издавач е Библиотека Феткин Кавадарци. Промоцијата ќе се одржи на 10 Февруари (Петок), со почеток од 18.00 часот во просториите на Библиотека Феткин.
Повелете.