Промоција на книгата „Нашиот пат“


23.02.2019

#gp и #steffanator со промоција на нивната книга „Нашиот пат“ во Библиотека Феткин Кавадарци.

52489237 2034694969976922 2004963997324935168 n

52809943 2034695149976904 1420107842383249408 n

52977684 2034695213310231 2810972162981101568 n