Промоција на книгата “Со солзи по патот на судбината” од Диме Ристов


23.05.2024

Синоќа 22 мај, во Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” Неготино, Библиотека Феткин одржа промоција на книгата “Со солзи по патот на судбината” од Диме Ристов на која издавач е Библиотека Фекин. На промоцијата на оваа автобиографија говореше авторот на книгата, промотор беше Директорот на библиотеката Петар Гурев, а извадоци од книгата читаше Деспина Тодорова.
Уште еден настан полн со емоции