Промоција на книгата „Тајните на Хавиер Шинингнаут“ од Александар Ресавски


16.05.2023

Ве покануваме на промоција на книгата „Тајните на Хавиер Шинингнаут“ од Александар Ресавски на која издаавач е Библиотека Феткин и претставување на книгата „Патот до карпестата планина.

 

Кога: 19 мај 2023 во 18.00 часот
Каде: Библиотека Феткин Кавадарци
Да ги откриеме тајните на Хавиер.