Промоција на книгата Валови душе, од Ален Мудроња и изложба на стрипови од Тихомир Тикулин Тицо


25.05.2022

Денес, Библиотека “Феткин” Кавадарци во соработка со здружението на хрвати “Веритас” од Велес имаше промоција на книгата Валови душе, од Ален Мудроња и изложба на стрипови од Тихомир Тикулин Тицо.