Промоција на книгите „Ново Срце 3“ и „Трчај мали трчај“


27.09.2022

На ден 28.09.2022 (Среда) во просториите на Библиотека Феткин Кавадарци, ќе се одржи промоција на книгите „Ново Срце 3“ и „Трчај мали трчај“. Повелете.