Промоција на романот „ДРУГАТА МАРТА“ од Горјан Петревски


27.09.2019

На 27 Септември 2019 г. во просториите на библиотеката „ФЕТКИН“, се одржа промоција на романот „ДРУГАТА МАРТА“ продолжение на познатиот роман „МАРТА“ од Горјан Петревски.

71675527 2687567654640279 850264565236105216 o

71303610 2687567867973591 229791878596263936 o

 

71253486 2687566471307064 2494232244890107904 n

72189758 2687568017973576 7609713580631392256 o

71098140 2687568331306878 1097818504423276544 o

71081510 2687567607973617 4911931531229921280 o