Промоција на романот на Горјан Петревски„Јавачот на божилак“


27.04.2014

По повод светскиот ден на книгата и авторското право 23 април во просториите на ЈОУ Библиотека ФЕТКИН се одржа промоција на најновиот роман на Горјан Петревски „Јавачот на божилак “.

Promocija-Javacot-na-bozilak-1

Promocija-Javacot-na-bozilak-2

Галеријата на фотографии можете да ја погледнете во галерија или на овој линк.