Промоција „Подигни ја надежта“ Џојс Маер


18.10.2018

На 17 октомври 2018 година во просториите на библиотека „Феткин“ се одржа промоција „Подигни ја надежта“ Џојс Маер.

44324904 2101895806540803 1167848534595076096 o

44288494 2101890176541366 7306704140409765888 o

 

44359840 2101889996541384 9125176603293253632 o

44098744 2101890059874711 7747313986219016192 o