Промоција – Винка Саздова


05.11.2013

Во рамките на Саемот на книга 2013 и Месецот на книгата македонската писателка Винка Саздова, имаше промоција на нејзините дела.

Promocija Vikna Sazdova

Галеријата на фотографии од оваа промоција можете да ја погледнете на овој линк.