Промоција на книга “Игла и Конец” од Тихомир Јанчовски


22.04.2016

На 07 Април 2016 година се одржа промоција на книгата “Игла и Конец” од Тихомир Јанчовски од Скопје во организација на библиотека “Феткин” и Домот на Културата “Иван Мазов Климе”. Промотор беше Добрила Грашеска додека поезија читаа Зоран Тортески, Мери Каровска, Добрила Грашеска и Тихомир Јанчовски. Музичкиот дела беше составен од “Calgija Saund Sistem”, “Harmosini” (византиски хор) и групата Од збор до збор.

IMG 1135

IMG 1136

IMG 1137

IMG 1139

IMG 1141

IMG 1151

IMG 1153

IMG 1154

IMG 1155

IMG 1168

IMG 1169

IMG 1170

IMG 1173

IMG 1174

IMG 1179IMG 1180IMG 1183IMG 1185IMG 1194IMG 1201