Разговор: „Општество на спектаклот“


28.11.2019

Во библиотеката „Феткин“ се одржа разговор на тема „Општество на спектаклот“, а во рамките на настанот имаше и промоција на книгата „Сто насловни страници на Окно“ од Свирачиња.

78131744 2818826621514381 7697601646733295616 o

77366596 2818826064847770 2405171304824045568 o

 

78432960 2818827244847652 4318425466772914176 o

79370234 2818826734847703 3674764496515104768 o

77191925 2818825831514460 6390091354176749568 o

78292769 2818826438181066 8966455674552713216 o

77152284 2818827471514296 1493047377890639872 o