Резултати од литературниот конкурс по повод празникот на жената 8-ми Март со наслов “Среќен празник драга моја…”


28.03.2021

Резултати од литературниот конкурс по повод празникот на жената 8-ми Март со наслов “Среќен празник драга моја…” Во категорија ученици од 2-ро до 5-то одд. наградени се :Прво место Петар Петков V а одд. ОУ “Гоце Делчев”КавадарциВторо место Софија Ставрова III одд. “ОУ Гоце Делчев” Неготино ПУ с. КуријаТрето место Андонија Пењушкова IV одд. ОУ” Димката Ангелов Габерот” ВаташаВо категорија ученици од 6-то до 9-то одд. наградени се : Прво место Симона Петрова VI одд.ОУ “Димката Ангелов Габерот” ВаташаВторо место Драгица Тасева IX одд. ОУ “Тоде Хаџи Тефов” с.БегништеТрето место Силјанова Христина VII одд. ОУ “Страшо Пинџур” КавадарциНаградените ученици денес во 11 часот во просториите на библиотеката ќе можат да ги подигнат наградите.Сите учесници на конкурсот ке бидат наградени со Благодарници за учество и подарок цвеќе за својата мајка