САКАМ КОГА МИ ЧИТААТ ТАТО И МАМА


05.07.2024

Во рамки на кавадаречко културно лето на 08 јули 2024 (Понеделник) Библиотека Феткин на ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД со почеток од 20.30 часот, ќе постави импровизирана читална за нашите најмали и најмили.
За оваа цел пред децата и родителите ќе бидат достапни најновите и најпопуларни сликовници, кои заедно ќе можат да ги разгледаат и прочитаат.
ДА СЕ ЗАБАВУВАМЕ СО ЧИТАЊЕ