Со гордост ви го најавуваме 19тиот по ред САЕМ НА КНИГАТА 2023


25.10.2023

По повод месецот на книгата, Библиотека Феткин, Градоначалникот и Советот на Општина Кавадарци го организираат Саемот на книгата.
Од 30 Октомври (Понеделник) до 03 Ноември (Петок) 2023
Од 08.00 до 19.00 часот – во просториите на Библиотека Феткин.
Издавачки куќи:
-Култура
-Арс Ламина
– Бата Прес
– ТРИ
– Матица
Ја промовираме читачката култура.