СРЕЌЕН 8 МАРТ


08.03.2024

Во пресрет на 8 Март, интернационалниот ден на жената, Библиотека Феткин организираше работилница за изработка на честитки и подароци во чест на овој празник. На работилницата учествуваа учениците од четврто одделение од ООУ Тошо Велков Пепето под менторство на наставничката Milica Kabranova . Денес овие честитки ги подаруваме на секоја жена која што ја посетува нашата библиотека. Среќен празник