Ученици во посета на библиотека Феткин


19.10.2018

Ученици од основното училиште „Страшо Пинџур“ с. Дреново, во посета на библиотеката „Феткин“- Кавадарци

44522711 2103316546398729 7830413541743001600 o

44356028 2103317059732011 3239355757317062656 o

44321751 2103317229731994 4610470362293993472 o