Вклучување во утринската програма на Puls Radio


25.07.2022

Утрово Директорот на Библиотека Феткин Кавадарци се вклучи во утринската програма на Puls Radio. Директорот одговараше на прашања на новинарката Milica Melova, каде го нагласи зголемениот број на нови наслови и зголемениот број на читатели, како и за успешноста на новитетот “Препорака книга на денот” споделена на социјалните мрежи. За крај нагласи дека, најдобар другар на секој човек за време на горештиниве е токму книгата.