Ве покануваме на промоција на книгите „Виножито во квечерина“ и „Простувања“ од Гордана Кароловска


30.05.2023

Ве покануваме на промоција на книгите „Виножито во квечерина“ и „Простувања“ од Гордана Кароловска.
Библиотека Феткин Кавадарци
01.06.2023 (Четврток)
Од 19.00 часот.