Вечерно литературно читање


10.08.2023

ВЕЧЕРНО ЛИТЕРАТУРНО ЧИТАЊЕ
13.08.2023 (НЕДЕЛА)
ГРАДСКИ ПЛОШТАД КАВАДАРЦИ
20.001 ЧАСОТ
Во рамки на Кавадаречко Културно Лето, Библиотека Феткин Кавадарци во соработка со Библиотека Гоце Делчев – Велес и Библиотеката 25 Мај од Валандово, организира Вечерно литературно читање на досега необјавувани авторки текстови (Проза и поезија)
Се гледаме во недела.