ВИНО И ЉУБОВ-на поезија


11.02.2019

Одбележување на св.Трифун и св.Валентин со дегустација на вино од домашната винарија на Бади- Блаже Миневски. Поезија читаат младите професорки по книжевност: Марија Камчева и Ивана Димова. Акустична гитара Виктор и Ристе.

51612603 2281758965221152 2430830354278383616 o

51983615 2281763038554078 5603858712599986176 o

 

51794099 2281764348553947 3538414824058781696 o

51914273 2281762588554123 6413462186789699584 o