Во Библиотека „Феткин“ се одржа поетско читање


16.03.2023

На 15.03.2023 година, во просториите на Библиотека „Феткин“, се одржа поетско читање на Здружението на Пензионери од Кавадарци и Здружението на Пензионери од Велес.