Во официјална посета на Библиотека Феткин беше пратеникот во Собранието на РМ, г-дин Zoran Jovancev


19.02.2024

Денес во официјална посета на Библиотека Феткин беше пратеникот во Собранието на РМ, г-дин Zoran Jovancev . На средбата Директорот Петар Гурев го запозна Пратеникот со резултатите кои ги постигнува библиотеката во последните години, планираните активности и оствареноста на развојната програма на библиотеката.