Добредојтовте на нашиот нов сајт!


30.10.2011

Добредојдовте на официјалниот сајт на библиотека „Феткин“ од Кавадарци. На ова место ќе се обидеме да ги доближиме до Вас сите новитети и настани коишто се однесуваат на нашата билиотека.

a_logo_FetkinСтраната ќе биде редовно ажрирана со нови податоци, а исто така ќе се креира листа на настани коишто тековно се одвиваат во библиотеката и исто така настани коишто се закажани за во иднина.