Новости и соопштенија

Прекрасната Василиса

Прекрасната Василиса

Драматизација на анимираната сликовница „Пракрасната Василиса“ Галеријата на фотографии можете да ја погледнете во галерија или на овој линк.

read more
Промоција на романот на Горјан Петревски„Јавачот на божилак“

Промоција на романот на Горјан Петревски„Јавачот на божилак“

По повод светскиот ден на книгата и авторското право 23 април во просториите на ЈОУ Библиотека ФЕТКИН се одржа промоција на најновиот роман на Горјан Петревски „Јавачот на божилак “. Галеријата на фотографии можете да ја погледнете во галерија или на овој...

read more
70 години од смртта на народниот херој Стефан Хаџи – Тефов Феткин

70 години од смртта на народниот херој Стефан Хаџи – Тефов Феткин

70 години од смртта на народниот херој Стефан Хаџи - Тефов Феткин, чие име го носи библиотеката во Кавадарци. По тој повод Библиотеката „Феткин“ одржа Свечена Академија во малата сала при Домот на културата на 18 март (Вторник) во 12 часот. Галеријата на фотографии...

read more

Онлајн прашалник

За сите деца до 14 години, ве молам одвоете малку време и пополнете го нашиот прашалник на овој линк.   Ви благодариме за одвоеното време при пополнување на овој прашалник ЈОУБиблиотека „ Феткин“...

read more

Контакт

043/413-099
fetkinkav@t-home.mk

Директор, Петар Гурев

Адреса

7-ми Септември, бр.1
Кавадарци
1430
Р.С. Македонија
Локација

Работно време

Понеделник   08:30 - 19:00
Вторник           08:30 - 19:00
Среда               08:30 - 19:00
Четврток         08:30 - 19:00
Петок               08:30 - 19:00
Сабота              /
Недела             /

 

Следете не