Разговор: „Општество на спектаклот“

Разговор: „Општество на спектаклот“

Во библиотеката „Феткин“ се одржа разговор на тема „Општество на спектаклот“, а во рамките на настанот имаше и промоција на книгата „Сто насловни страници на Окно“ од Свирачиња....