Годишно собрание на БЗМ

Годишно собрание на БЗМ

Библиотекарско здружение на Македонија-собрание одржано во Кавадарци на ден 19 и 20 јуни 2014 година Галеријата на фотографии можете да ја погледнете во галерија или на овој...
Прекрасната Василиса

Прекрасната Василиса

Драматизација на анимираната сликовница „Пракрасната Василиса“ Галеријата на фотографии можете да ја погледнете во галерија или на овој...