САЕМ НА КНИГАТА

САЕМ НА КНИГАТА

  ЈОУ Билбиотека “Феткин”, Градоначалник и Совет на општина Кавадарци организираат: САЕМ НА КНИГАТА – Патувајте во светот на книгите Саемот ќе се одржи од 31.10.16 до 05.11.16 – Свечено отварање на 31.10.16 Понеделник во 19...
Промоција на книжевно творештво

Промоција на книжевно творештво

ЈОУ Библиотека “Феткин” – Кавадарци, Градоначалник и Совет на општина Кавадарци     Ве покануваат на промоција на книжевното творештво на Гордана Петрова – Такец. Промоцијата ке се одржи во Четврток на 27 Октомври 2016 во 13:00 часот во...
По повод недела на детето

По повод недела на детето

По повод недела на детето ЈОУ “Библиотека Феткин” имаше посета на децата од Основните училишта Страшо Пинџур, Тоде-Хаџи Тефов и Димката Ангелов Габерот во период од 03 до 05 Септември    ...
По повод недела на детето

По повод недела на детето

По повод недела на детето ЈОУ “Библиотека Феткин” имаше посета на децата од Основните училишта Страшо Пинџур, Тоде-Хаџи Тефов и Димката Ангелов Габерот во период од 03 до 05 Септември    ...
Обука со работилница на тема:

Обука со работилница на тема:

Во периодот од 28 до 30 Септември  се одржа обука со работилница на тема: Jaвно застапување, подигање на свест и комуникации за библиотеки Организатор : Здружение за развој и иновации на библиотеки – Инова Либ Предавач : Каспарс Руклис...