Формиран клуб на друштвени игри

Формиран клуб на друштвени игри

Денес (11.07.2019), во рамки на ЈОУ Библиотека Феткин- Кавадарци, се формираше клуб на друштвени игри. Членовите на клубот заеднички одлучија за активностите кои што следуваат. Клубот брои 22 љубители на друштвени игри. Уште една потврда дека времето брзо поминува и...

Повик за членови за формирање на Клуб на друштвени игри

ЈОУ Библиотека „Феткин“ Кавадарци објавува повик за членови за формирање на Клуб на друштвени игри. Единствен услов кој треба да го исполнуваат кандидатите е да сакаат друштвени игри (Board games) од сите категории. Ветуваме пријатна атмосфера и невидена забава. Сите...
Едукација на младите за екологијата

Едукација на младите за екологијата

На 20.05.2019 год. во просториите на библиотеката „Феткин“ Кавадарци се одржа едукација на младите за екологијата. Предавачи: Гордана Хаџи-Мустафова, Јован...