Поетско читање во сеќавање на Томе Андов

Поетско читање во сеќавање на Томе Андов

На 9 октомври 2012 год, во просториите на Библиотека „Феткин“ -Кавадарци, во соработка со Поетски клуб „Тиквешки цветови“, се одржа поетско читање во сеќавање на Томе Андов. Промоција на поетесата Валентина Атанасова. Повеќе фотографии можете да погледнете во делот...
Промоција на книгата ,,Монотонија,, од Бобан Богатиновски

Промоција на книгата ,,Монотонија,, од Бобан Богатиновски

Промоција на книгата ,,Монотонија,, од Бобан Богатиновски, реномиран автор од Куманово, Македонија. Промоцијата се одржа на 06 април 2012 год. во просториите на Библиотеката ,,Феткин,, во 13 часот. Повеќе фотографии можете да погледнете во делот Галерија или директно...