Недела на детето

Недела на детето

По повод неделата на детето, библиотеката „Феткин“ беше посетена од учениците од прво одделение од основните училишта од нашиот град и им беа читани...
Донација од ДРЕКСЛМАИЈЕР

Донација од ДРЕКСЛМАИЈЕР

Донација на столици од компанијата „ДРЕКСЛМАИЈЕР“ за библиотеката „Феткин“-Кавадарци. Ви благодариме и се надеваме дека и понатаму ќе имаме успешна...