Онлајн прашалник

За сите деца до 14 години, ве молам одвоете малку време и пополнете го нашиот прашалник на овој линк.   Ви благодариме за одвоеното време при пополнување на овој прашалник ЈОУБиблиотека „ Феткин“...
Саем на книгата 2013

Саем на книгата 2013

Во рамките на месецот на книгата, Библиотека ФЕТКИН-Кавадарци организираше САЕМ НА КНИГАТА 2013 (28.10.2013 – 02.11.2013) Галеријата на фотографии од САЕМ НА КНИГАТА 2013 можете да ја погледнете на овој линк  ...
Промоција – Винка Саздова

Промоција – Винка Саздова

Во рамките на Саемот на книга 2013 и Месецот на книгата македонската писателка Винка Саздова, имаше промоција на нејзините дела. Галеријата на фотографии од оваа промоција можете да ја погледнете на овој...
Поетско читање во спомен на поетот Томе Андов

Поетско читање во спомен на поетот Томе Андов

Во спомен на поетот Томе Андов , на 7 октомври 2013 год. во просториите на Библиотека ФЕТКИН – Кавадарци во 17:30 ч, се одржа Поетско Читање, во организација на Библиотека „Феткин“ и друштво на писатели „Тиквешки Цветови“. Повеќе фотографии можете да погледнете...