Новости и соопштенија

Промоција на дела на струмичанката Бранка Цветкова

Промоција на дела на струмичанката Бранка Цветкова

Библиотека „Феткин“, Градоначалникот и Советот на Општина Кавадарци ве покануваат на промоција. На 13.10.2022 со почеток бо 18:00 часот во просториите на Библиотека Феткин Кавадарци, ќе се одржи промоција на дела на струмичанката Бранка Цветкова....

read more
Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „Тоде Хаџи-Тефов“

Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „Тоде Хаџи-Тефов“

По повод Детската недела Библиотека Феткин ги пречекаа првачињата од ООУ „Тоде Хаџи-Тефов“ , Директорот на библиотеката му објасни на учениците како функционира библиотеката, а потоа имаа можност да ги разгледаат депоата на библиотеката. Пред крајниот разговор на...

read more
Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „Страшо Пинџур“

Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „Страшо Пинџур“

По повод Детската недела Библиотека Феткин ги пречекаа првачињата од ООУ „ Страшо Пинџур“ , Директорот на библиотеката му објасни на учениците како функционира библиотеката, а потоа имаа можност да ги разгледаат депоата на библиотеката. Пред крајниот разговор на...

read more
Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „Димката Ангелов Габерот“од с. Ваташа

Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „Димката Ангелов Габерот“од с. Ваташа

По повод Детската недела Библиотека Феткин ги пречекаа првачињата од ООУ „ Димката Ангелов Габерот“од с. Ваташа , Директорот на библиотеката му објасни на учениците како функционира библиотеката, а потоа имаа можност да ги разгледаат депоата на библиотеката. Пред...

read more
Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „Гоце Делчев“

Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „Гоце Делчев“

По повод Детската недела Библиотека Феткин ги пречекаа првачињата од ООУ „Гоце Делчев“ , Директорот на библиотеката му објасни на учениците како функционира библиотеката, а потоа имаа можност да ги разгледаат депоата на библиотеката. Пред крајниот разговор на децата...

read more
Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „ Димката Ангелов Габерот“

Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „ Димката Ангелов Габерот“

По повод Детската недела Библиотека Феткин ги пречекаа првачињата од ООУ „ Димката Ангелов Габерот“ и подрачното училиште од с. Сопот , Директорот на библиотеката му објасни на учениците како функционира библиотеката, а потоа имаа можност да ги разгледаат депоата на...

read more
Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „Тошо Велков Пепето“

Библиотека Феткин ја слави детската недела – првачињата од ООУ „Тошо Велков Пепето“

По повод Детската недела Библиотека Феткин ги пречекаа првачињата од ООУ „ Тошо Велков Пепето“ , Директорот на библиотеката му објасни на учениците како функционира библиотеката, а потоа имаа можност да ги разгледаат депоата на библиотеката. Пред крајниот разговор на...

read more

Контакт

043/413-099
fetkinkav@t-home.mk

Директор, Петар Гурев

Адреса

7-ми Септември, бр.1
Кавадарци
1430
Р.С. Македонија
Локација

Работно време

Понеделник   08:30 - 19:00
Вторник           08:30 - 19:00
Среда               08:30 - 19:00
Четврток         08:30 - 19:00
Петок               08:30 - 19:00
Сабота              /
Недела             /

 

Следете не