САКАМ КНИГИ во Кавадарци!

САКАМ КНИГИ во Кавадарци!

На 19.05.2023 (петок), Сакам Книги доаѓа во посета на Кавадарци, со нови наслови и саемски цени! Од 10:00 до 18:00 часот ќе се дружиме во ЈОУ Библиотека „Феткин“ Кавадарци, каде ќе имате можност да се сретнете со авторот Далибор Трајков и да добиете потпишан примерок...
Промоција на книгата „Тајните на Хавиер Шинингнаут“ од Александар Ресавски

Промоција на книгата „Тајните на Хавиер Шинингнаут“ од Александар Ресавски

Ве покануваме на промоција на книгата „Тајните на Хавиер Шинингнаут“ од Александар Ресавски на која издаавач е Библиотека Феткин и претставување на книгата „Патот до карпестата планина.   Кога: 19 мај 2023 во 18.00 часот Каде: Библиотека Феткин Кавадарци Да ги...
По повод  Денот на македонскиот јазик, Библиотека Феткин, организираше настан за обележување на овој значаен празник

По повод Денот на македонскиот јазик, Библиотека Феткин, организираше настан за обележување на овој значаен празник

05 Мај – Денот на макдедонскиот јазик По повод Денот на македонскиот јазик, Библиотека Феткин, организираше настан за обележување на овој значаен празник. Директорот на библиотекаата ги пречека децата од големата група од објектот Сонце од Градинката Рада Поцева...